Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 18 mei 2007

Vlaams Belang dient klacht in tegen de VRT

Het Vlaams Belang zet z'n oorlog tegen de media onverminderd voort. Dinsdag nog dreigde Frank Vanhecke naar de rechtbank te stappen omdat de VB-advertentie geweigerd werd door de Vlaamse kranten, vandaag dient de partij klacht in tegen de openbare omroep bij de VRM (Vlaamse Regulator voor de Media).
De reden? Het Vlaams belang werd niet uitgenodigd voor het programma 'Mondelinge Vragen en het debat op 3 juni.

De VRT is allerminst onder de indruk en wijzigt de programmatie niet. "Het Vlaams Belang zegt zelf herhaaldelijk dat het geen beleidspartij is. En voorts hebben ze geen kandidaat-premier", reageerde Kris Hoflack, coördinator van de verkiezingsprogramma's bij de VRT.


Het Vlaams Belang neemt hier geen genoegen mee :"De uitsluiting van het Vlaams Belang is een dermate aanfluiting van de democratie dat onze partij deze discriminatie niet zomaar kan en wil laten voorbijgaan". De partij legt dus klacht neer.

Frank Vanhecke deed nog een oproep aan de drie kopstukken die wel zijn uitgenodigd om "tenminste de fairplay op te brengen om bij het begin van de uitzending formeel te protesteren tegen de onaanvaardbare discriminatie door de VRT van de Vlaams-nationale oppositiepartij"..