Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 3 mei 2007

Vlaams Belang is 'Vlaamse kracht'Vlaams Belang trekt met de slogan 'Vlaamse kracht' en het beeld van een assertieve en zelfbewuste leeuw naar de kiezer. "Het Vlaams Belang is de Vlaamse kracht die vandaag en zeker na 10 juni nodig zal zijn", zei voorzitter Frank Vanhecke bij de voorstelling van de campagne op het Brusselse Barricadeplein.
De thema's blijven hetzelfde : het migrantenprobleem , Vlaamse onafhankelijkheid , harde aanpak van de criminaliteit , vrije meningsuiting en economische welvaart .
vanhecke waarschuwde ook géén leeuwen te vertrouwen (!)
De partij zegt tevreden te zijn met één stem meer dan de 18 procent die bij de vorige federale verkiezingen gehaald werd . (hln)