Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 27 mei 2007

Vlaams belang = Vlaams blok

Voor de vlaams belangers was het vandaag verzamelen geblazen aan de Antwerpse stadsschouwburg voor het verkiezingscongres .
De verschillende sprekers haalden zoals gebruikelijk uit naar de drie traditionele partijen.
Voorzitter Frank Vanhecke beloofde een Vlaamse superminister voor Vlaamse identiteit en taal ,Filip Dewinter & Anke Van dermeersch hadden het vooral op de vreemdelingen gemunt .
Ook nog : Dewinter ziet geen verschil tussen Vlaams belang en het voor racisme veroordeelde Vlaams blok .Op z'n website omschrijft (een twijfelende?) Filip de Man het zo :
-Tweeduizend mensen woonden gisteren het nationaal congres ’Vlaamse kracht’ bij.
Het enthousiasme was zoals steeds groot, van enige twijfel over de verkiezingsresultaten was niets te bespeuren bij mandatarissen of sympathisanten. Volgens Frank gaan we alleszins naar een nieuwe verkiezingsoverwinning. We zullen wel zien.-