Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 10 mei 2007

Extreem-rechtse VB'er zwaait met riotgun in Molenbeek

Een 54-jarige man heeft tijdens de nacht van 8 mei ophef veroorzaakt in de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek door met een riotgun te zwaaien. Daarbij uitte de man zijn voorkeur voor de nieuwe Franse president Nicolas Sarkozy. Hij is opgepakt en ter beschikking gesteld van het Brusselse parket. Het incident deed zich voor op de Bevrijderssquare in Sint-Jans-Molenbeek. De 54-jarige man was op café en vertrok omstreeks 01.50 naar huis. Enkele minuten later stond hij evenwel opnieuw in het café, ditmaal gewapend met een riotgun. Terwijl hij daarmee de aanwezigen bedreigde, riep de man: "Leve Sarkozy!" De baruitbater kon de man overmeesteren en hield hem in bedwang tot de politie arriveerde. De man is tevens lid van het Vlaams Belang.

In ferbruari werd Vlaams belang gemeenteraadslid Wim Felix nog schuldig bevonden aan moord en poging tot moord bij de schietpartij in een café te Sint-Gillis-Waas . Felix nam wraak omdat hij even voordien uit het café gezet werd .

Eveneens in februari werd ook Bjorn Moons tot 30 jaar cel veroordeeld voor de moord op een 32-jarige vrouw . Hij noemde zichzelf complexloos een racist en prees de "toffe sfeer" op de neonazi-fuiven die hij bezocht en de optochten van Vlaams Belang waaraan hij deelnam .

2 jaar geleden werd Jurgen Goris veroordeeld voor de dubbele moord op een scouts-fuif . Goris voelde zich als neonazi aangetrokken tot extreem rechtse groeperingen en was actief lid van het Vlaams blok .

Tot slot , in oktober zal Hans Van Themsche voor het assisen verschijnen voor de racistische moorden in Antwerpen . Van Themse is familie van Vlaams Belang kamerlid Frieda Van Themsche en kreeg de vreemdelingenhaat van thuis uit mee .
Vlaams belang is ook de partij die ons meer veiligheid belooft ,
daarvoor heeft het een veroordeelde crimineel als veiligheidsadviseur op de kieslijsten staan .
Bij ieder wetsvoorstel voor een strengere wapenwet stemde het Vlaams Belang tegen .
2 maanden voor de moordraid in Antwerpen riep Paul Belën ( echtgenoot van VB-Parlementslid Alexandra Colen ) nog op ons te bewapenen tegen de vreemdelingen .
.