Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 25 mei 2007

'ZONDER-JIHAD-STRAAT'

Filip Dewinter hekelt in een nieuwe folder, die vanaf 1 juni op 100.000 ex. in Antwerpen zal verspreid worden, de toenemende islamisering van Antwerpen.
Daarvoor lanceert hij volgende week het (weinig originele) initiatief 'ZONDER-JIHAD-STRAAT' . ‘' Antwerpen is een stad zonder haat en dus zeker zonder jihad ’ voegde de VB-hopman er nog aan toe . Het Vlaams Belang stelt alvast een tienpuntenplan voor om de islamisering te stoppen.

'ZONDER-JIHAD-STRAAT' wordt op woensdag 30 mei om 11 uur voorgesteld op de Turnhoutsebaan (aan de hoek met de Eliaertstraat) in Borgerhout. Na het symbolisch ophangen van een straatnaambord zal Filip Dewinter het initiatief ter plaatse toelichten.
Verleden jaar werd in Nederland (Utrecht) door Voorpost Nederland een soortgelijke aktie gehouden , de posters werden op verzoek van het Bureau Discriminatiezaken verwijderd .

* Lees ook over het meer vreedzame initiatief ZONDER HAAT STRAAT dat er kwam na de racistische moorden in Atwerpen en waartegen het Vlaams belang luid protest aantekende .
(DS)