Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 21 juni 2007

briefje aan Wilders


Nadat hij nog maar 's van leer trok in de Nederlandse tweede kamer kreeg de islamofobe populist Geert Wilders (fractieleider PVV) bovenstaand briefje toegeschoven van Pvda-kamerlid Diederik Samsom .
Het publiekelijke optreden van de gewezen "blowende en zuipende punker " wordt door zijn controversiële uitspraken en aanstootgevende verklaringen de laatste jaren als maar driester en schandelijker.
Het Meldpunt Discriminatie Internet heeft in korte tijd een groot aantal meldingen ontvangen over uitingen gedaan door Wilders .