Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 5 juni 2007

Broer Pim Fortuyn helpt Lijst Dedecker

Marten Fortuyn (foto boven) ,broer van de vermoorde politicus Pim Fortuyn, gaat actief campagne voeren voor de nieuwe rechtse partij Lijst Dedecker.
Marten Fortuyn vindt dat de ideeën van Lijst Dedecker voor 85 procent overeenkomen met het gedachtegoed van zijn broer. Hij steunt vanaf dinsdag de verkiezingscampagne van enkele leden die de nieuwe partij over de kiesdrempel van 5 procent moet helpen bij de parlementsverkiezingen van aanstaande zondag.
Marten Fortuyn , die in België woont, komt vaker op voor de ideeën van zijn overleden broer. Hij adviseerde voorheen de Nederlandse Fortuynistische partij Onze Nieuwe Samenleving (ONS), die echter niet verder kwam dan enkele zetels in de gemeente Noordoostpolder.
(Telegraaf / Standaard )