Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 19 juni 2007

De lichtekooi van Pro-Köln

Op Zaterdag 16 juni was Bart Debie te gast bij zijn Duitse vrienden van de extreem-rechtse 'volksbeweging' Pro-Köln (foto).Debie was uitgenodigd om er zijn geestesgenoten te ondersteunen in hun strijd tegen de bouw van een moskee in Köln-Ehrenfeld. Daarover kon u reeds meer lezen op de site van AFF en deze van Debie.

Behalve met de komst van Debie en ander europees extreem rechts tuig haalde Pro-Köln enkele maanden terug ook het nieuws met iets wat het Vlaams belang zeker niet vreemd in de oren moet klinken, problemen met portretrechten en foute foto's op hun propaganda .
Een blaadje dat door de rechts-extremisten (Pro-Köln ) in Keulen onder scholieren werd verspreid met daarop een gezonde Duitse deerne, blijkt in werkelijkheid een Tsjechisch erotisch model te zijn. Het model in kwestie blijkt door de makers van het boekje "Objektiv" zonder toestemming te zijn gekopieerd van de site SweetNaturalGirl.com, een erotische site van Nederlandse origine. Er zijn geen rechten over de foto's betaald en bovendien is de site ongelukkig met de context waarin de foto's zijn gebruikt.

De 'Pro Köln'-beweging geeft in het boekje (oplage 3000 stuks) hoog op over de Duitse cultuur. Dat het aantrekkelijke toonbeeld nu Tsjechisch blijkt, zet de makers te kijk. In het 24-pagina's tellende boekje wordt naast artikelen over voetbal en de opening van een nieuwe hal voor klimsport ook gewag gemaakt over moslims die geen grenzen kennen in de omgang met Duitse vrouwen.
Bedrijven die in het blaadje hebben geadverteerd voelen zich door de inhoud ook overvallen. "Bij ons dansen mensen van alle afkomsten en huidskleuren", klaagt een eigenaar van een dansschool in Die Tageszeitung.


-Debie en Pro-köln slachtoffer van 'links geweld'
-Vlaams belang opnieuw gastheer voor Pro Köln
-Oostenrijkse connecties van het Vlaams Blok
- “We gaan op safari, maar het is beter om de dieren niet te voederen”
.