Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 20 juni 2007

Dewinter roept op tot stilte

Vlaams belang Hopman Philip Dewinter roept zijn partijgenoten op om de komende weken analyses en commentaar over de toekomst van de partij niet langer in de pers te ventileren .
" we laten alles bezinken en over enkele weken zien we wel verder . Dat zou een richtlijn moeten zijn voor de hele partij . Het is heel erg onverstandig om in de pers uitspraken te doen die Strategieën voor de toekomst nu al bezwaren of hypothekeren ".
Dewinter kwam tot deze uitspraak nadat Marie-Rose Morel gisteren verklaarde dat Bruno Valkeniers beter nog geen kandidaat voorzitter zou zijn in 2008 omdat hij nog niet lang genoeg bij de partij is . ( zelf is Morel amper 18 maanden langer lid van de partij dan Valkeniers ) .
Volgens Morel staat de partij vrijwel unaniem achter een verlengd voorzitterschap van Vanhecke , zelf zegt ze geen kandidaat voorzitter te zijn . Hiermee toont het VB duidelijk aan dat er van echte vrije voorzittersverkiezingen geen sprake kan zijn .
(DM)