Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 13 juni 2007

Beelden herdenkingstocht Florentine Rost van Tonningen

Zaterdag 2 juni verscheen op deze blog (lees hier) een stukje over de herdenkingsmars voor Florentine Rost Van Tonningen , beter gekend als de zwarte weduwe .
Zij was de echtgenote van Meinoud Rost Van Tonningen , een Nederlands politicus die als voorman van het Nederlandse nationaalsocialisme tijdens de Tweede Wereldoorlog vergaand collaboreerde met de Duitse bezetters . Florentine Rost Van Tonningen ontvluchtte Nederland en woonde tot haar dood in Waasmunster (België ) , later werd ze begraven in Nederland (Rheden ).
Van de herdenkingsmars ( door de NVU ) hebben we nu pas beelden gevonden .Original Video - More videos at TinyPic


Toespraak NVU voorzitter Constant KustersDe zwarte weduwe werd meermaals in het gezelschap gesignaleerd van Vlaams Belangpolitici als Roeland Raes en Francis Van den Eynde. Ze stond ook in contact met Gudrun Burwitz, dochter van SS-leider Heinrich Himmler, en bleef vasthouden aan het gelijk van Hitler.( lees hier )

.