Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 8 juni 2007

De bruine kant van de N-VA


Jan Jambon , kandidaat Kamerlid voor N-VA en voordien actief in de vlaamse beweging was aanwezig op het feest van het sint -Maartensfonds dat destijds Johan Sauwens zijn Ministerschap kostte ." Jambon speechte zelfs op die bewuste meeting " ,dat zei Karel De Gucht gisteren tijdens het VRT programma De laatste Ronde .
Het Sint Maartensfonds is een extreem rechts genootschap van voormalige oostfronters die vol weemoed terugdenken aan het Nazisme (lees meer HIER en HIER ). NV-A voorzitter Bart De Wever vond de uitlatingen van De Gucht laag bij de gronds .