Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 7 juni 2007

Karel Dillen en het VMO .

Sinds zijn overlijden op 27 april van dit jaar grijpt het Vlaams belang zowat elke gelegenheid aan om ons diets te maken hoe groots hun stichter wel was , met geen woord wordt gerept over wat Karel Dillen in het verleden allemaal uitspookte ( lees hier meer).
Rood op Groen kon de hand leggen op vrij unieke videobeelden van Karel Dillen als spreker op een bijeenkomst van de in 1981 verboden privé-militie VMO (Vlaamse Militanten Orde)


Op 4 mei 1981 werd de organisatie veroordeeld als privé-militie voor geweldplegingen, ontvoeringen, illegale samenkomsten en wapenbezit, aanslagen en vandalisme. Hierbij werden ze ook verboden en ging Bert Eriksson voor een jaar de cel in.
(Met dank aan Filip De Bodt voor de tip )