Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 11 juni 2007

Le Pen afgeserveerd

Bij de eerste ronde van de Franse parlementsverkiezingen incasseerde het extreem rechtse Front National rake klappen , de partij van Jean Marie Le Pen strandde op een goeie 4 % . De tweede zware nederlaag op korte tijd betekent vrijwel zeker het einde van de politieke carrière van Le Pen .
In april zakten Filip Dewinter en een handvol VB-militanten nog af naar Parijs om er Le Pen te steunen bij de presidentsverkiezingen , Le Pen verloor nadien één miljoen kiezers .