Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 10 juni 2007

Lijst Dedecker verrast , Vlaams belang verliest zetelCD&V/N-VA is met ongeveer 30% de winnaar van de federale verkiezingen , grote verliezers zijn de paarse regeringspartijen .
Lijst Dedecker verraste door 4 zetels in de wacht te slepen . Extreem-rechts zou om en bij de 19 procent halen, een stijging iets meer dan één procent ten opzichte van 2003 (17,9 procent).
Toch verliest het VB een zitje in de Kamer: van achttien naar zeventien.
Dewinter :" Dedecker deed het uitstekend , links en paars zijn dood en al wie zich progressief noemt moet dat maar eens gaan beseffen " .
Bij het vlaams belang is iedereen tevreden met de winst van -1 zetel en met 19.2 % is het doel van 20% bereikt .
Volgens alle partijvoorzitters ( behalve Dedecker ) blijft het cordon bestaan. ( alle uitslagen)