Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 25 juni 2007

Nederlandse Juf draagt Hoofdoekje : Slachtofferhulp voor leerlingen en juf geschorst

Kinderen van groep acht van de Montessorischool in Roermond zijn vanmorgen een uur lang in gesprek geweest met twee deskundigen van de GGD. Dat gebeurde nadat ze vrijdag te horen hadden gekregen dat hun lerares (Juf Ellen) niet meer naar school komt. De lerares is gestraft omdat ze de pers heeft ingeschakeld over bestuurlijke zaken op school, en vanwege het feit dat ze met een hoofddoek naar school kwam.

Zij wilde de kinderen hiermee een standpunt bijbrengen over het belang van vrijheid van godsdienst. Omdat de kinderen zo waren geschrokken van de ordemaatregel voor hun lerares, kregen ze hulp van de GGD. Een aantal kinderen wilde uit protest ook met een hoofddoek naar school te komen, maar dat is niet gebeurd.

Update : VIDEO (klik hier)
.