Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 2 juni 2007

Nederlandse nationalisten herdenken weduwe Rost van Tonningen

De nationalistische Nederlandse Volksunie heeft vandaag in Rheden (NL) een zogenoemde treurmars ter nagedachtenis van de in maart op 92-jarige leeftijd overleden Florrie Rost van Tonningen gehouden (foto) .De weduwe van de hooggeplaatste NSB'er Meinoud Rost van Tonningen, die kort na de Tweede Wereldoorlog omkwam in de gevangenis in Scheveningen, is het nationaalsocialistische gedachtegoed tot haar dood trouw gebleven. Ze verbleef tot haar dood in België en was een aanhanger van het Vlaams belang . (lees hier meer)

Ongeveer tachtig sympathisanten van de extreemrechtse NVU liepen mee in de herdenkingsmars , er waren geen ongeregeldheden . De organisatie had de betogers verzocht geen nazisymbolen bij zich te dragen en geen spandoeken mee te nemen. Tijdens de mars gold in Rheden een noodverordening.
Tien demonstranten werden toegelaten tot de begraafplaats in Rheden om kransen te leggen bij het graf van de 'Zwarte Weduwe'.Florentine Rost Van Tonningen werd meermaals in het gezelschap gesignaleerd van Vlaams Belangpolitici als Roeland Raes en Francis Van den Eynde. Ze stond ook in contact met Gudrun Burwitz, dochter van SS-leider Heinrich Himmler, en bleef vasthouden aan het gelijk van Hitler.UPDATE :

WE HEBBEN BEELDEN (KLIK HIER )
.
.