Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 13 juni 2007

" Niemand beeft nog als Frank Vanhecke blaft "

Het is niemand opgevallen , maar Vlaams belang moet zwijgen over winnaars en verliezers .
In 2004 " verloor " Steve Stevaert de Vlaamse verkiezingen omdat iedereen die vergeleek met de federale verkiezingen van 2003.
In 2007 maakt om welke onbegrijpelijke reden dan ook niemand nog een structurele vergelijking voor het Vlaams belang met 2004 .
Wel aan dan : het Vlaams belang speelde 5.1 % van de stemmen kwijt . Het is de tweede verkiezing op rij dat het Vlaams belang geen indruk maakte .


Vorig jaar gaf Patrick Jansens een doodsklap aan Philip Dewinter , vandaag beeft niemand meer als Frank Vanhecke blaft . Het Vlaams belang is verworden tot een zweeppartij die niet meer kwetst . Alle aandacht gaat nu naar Yves Leterme , de man die voortaan de Vlaamse volksaard belichaamt . Die claim kan het Vlaams belang niet meer leggen .
Afserveren dus.
(DM over de zwakke score van het VB bij de jongste verkiezingen )


Vanhecke over de veertiende "verkiezingsoverwinning" van het Vlaams belang


De winnaars van vandaag zijn de verliezers van morgen. En de verliezers van vandaag zijn de winnaars van morgen. (Gerolf Annemans op zijn webstek )