Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 3 juni 2007

Schutter opent vuur op Marokkaanse jongeren .

Afgelopen nacht heeft zich in Lokeren een schietpartij voorgedaan. Een 36-jarige man uit de Voermanstraat heeft het vuur geopend op een groepje buren van Marokkaanse komaf, omdat hij zich "bedreigd voelde". Een van hen kreeg twee kogels in de buik en werd in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis.
De schutter legde eerder die dag klacht neer bij de politie, nadat hij in de buurt van zijn huis een groepje allochtonen had gezien die hij verdacht van dealen .

De man voelde zich bedreigd maar besloot toch te gaan wandelen , mét een pistool (kaliber 9 mm) op zak. Op de terugweg zag hij het groepje allochtonen opnieuw. Weer voelde de man zich bedreigd maar vuurde ditmaal zes kogels af op het groepje Marokkanen .
De schutter had volgens het Lokerse CD&V-raadslid Meki Ahaddour racistische motieven. "Het slachtoffer is kunnen vluchten in een café. Een geluk, want anders was hij er zeker aan geweest. De schutter heeft dan nog op een tweede persoon geschoten, omdat het in zijn ogen ook een 'makak' was", aldus het gemeenteraadslid.(hln)
Volgens de laatste berichten is het slachtoffer buiten levensgevaar ,
de schutter is aangehouden op verdenking van poging tot moord