Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 28 juni 2007

Van Gaever en Creyelman wisselen van assemblee

Terwijl de VB-fractie in het vlaamse parlement week na week zit te zemelen op de stoeltjesdans bij andere partijen , verwisselen binnen het Vlaams Belang (oa.) Frank Creyelman (foto 1 ) en Freddy Van Gaever (foto 2 )van assemblee. Creyelman is uittredend gecoöpteerd senator en verhuist naar het Vlaams parlement, waar hij de volgende opvolger in rang was . Bij de volgende Vlaamse verkiezingen moet hij als Mechelaar de plaats innemen van Luk Van Nieuwenhuysen . Freddy Van Gaever neemt Creyelmans' plaats in als gecoöpteerd senator.


Van Gaever wil in het Vlaams parlement pleiten voor vrachtwagens met lange neuzen , hiervoor haalde hij de mosterd bij voormalig partijlid Michel Montens , een vrachtwagenchauffeur die in het VB een mogelijkheid zag om zijn grieven over de transportsector op tafel te krijgen .
Twee jaar na het toetreden van Van Gaever verliet Montens de partij.
Hij zei zich niet meer terug te vinden in de autoritaire en racistische stijl van Dewinter.
Frank Creyelman
werd als senator nooit verkozen, maar telkens gecoöpteerd, tot grote ergernis van Geert Van Cleemput die Creyelman in zijn boek " Vlaams geblokkeerd" (foto 3 ) te kijk zet als een politiek pluimgewicht.Creyelman haalde eind jaren negentig de pers toen hij als VB-fractieleider in Mechelen een salon, een koelkast, een Libelle-abonnement, een gsm-abonnement en verschillende andere persoonlijke uitgaven liet betalen door de stadskas door ze als onkosten van de VB-fractie voor te stellen.
(bronnen : Gva & Barth )