Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 5 juni 2007

VB pleit voor reeds bestaande preventiepremie

Voor het politiecommissariaat aan het Antwerpse Stadspark stelde Filip Dewinter en een vijftigtal VB-millitanten het pamflet "Hier waak ik " aan de journalisten voor .
Met het pamflet wil Vlaams Belang aandacht vragen voor het veiligheidsbeleid
De volgende regering moet volgens het Vlaams belang een veiligheidscontract met de burger afsluiten .


Daarnaast wil Dewinter dat burgers die investeren in veiligheid de kosten kunnen aftrekken van hun belastingen :" Wie als burger veiligheidsloten of -deuren of een inbraakalarm plaatst of andere preventieve maatregelen neemt om zich te beveiligen tegen criminaliteit moet dit geheel of gedeeltelijk kunnen aftrekken van zijn belastingen" . De partij wil het pamflet "Hier waak ik! " in alle grootsteden verspreiden . Dewinter's Duitse herdershond Xaro was ook van de partij (foto).

Het wordt zo stilaan gênant , bij het Vlaams belang weten ze blijkbaar niet dat sinds 1 Jan2007 er een regeling is dat je tot max 170 euro kan terugvorderen via de peronenbelastingen bij aankoop van een anti-inbraaksysteem , veiligheidssloten , enz... sommige regelingen bestaan al 7 jaar ! Voorts geven ook veel lokale overheden een premie bij het beveiligen van woningen .