Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 11 juni 2007

Vlaams belang : de voorkeurstemmen

7480 West-Vlamingen vragen Emma Vanhecke-Geldhof (foto) om de deuren van de geriatrie achter zich dicht te trekken en naar het parlement te sloffen .
De vijfentachtig jarige moeder van Vlaams belang voorzitter Frank Vanhecke
( "als je kind vraagt om op de lijst te staan dan doe je dat ") haalde daarmee de vierde hoogste score voor het VB in West-Vlaanderen.

In het kader van meer veiligheid willen 8393 kiezers uit de provincie Antwerpen met Bart Debie (foto rechts ) een veroordeelde crimineel naar het federale parlement sturen .

Francis Van den Eynde was in Oost-vlaanderen goed voor 14238 voorkeurstemmen en komt daarmee op de tweede plaats , na Guy D'haeseleer (32983 stemmen ) .
Tot slot haalde Filip Dewinter als lijstduwer voor de VB-Senaatslijst 128821 voorkeurstemmen , zo'n negentigduizend stemmen minder dan zijn voorzitter en lijsttrekker Frank Vanhecke .
Voor de kamer (Antwerpen ) verzamelde Gerolf Annemans 88154 stemmen .

( Alle cijfers vind u hier )