Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 23 juni 2007

Vlaams Belangers overwegen overstap naar LDD


Na de onverwacht goede resultaten en het halen van de kiesdrempel voor Lijst Dedecker staat het mobieltje van Verstrepen niet stil .
" Er melden zich kandidaten om mee te werken en er melden zich VLDers en Vlaams Belangers die willen praten over de mogelijkheden.
Bij de VLD zijn ze meestal niet gelukkig met de te linkse koers en bij de Vlaams Belangers zitten ze met het opgesloten uitzichtloze cordon en de 'nieuwe' verharding. 'Jullie hebben meer toekomstmogelijkheden' word in één adem daaraan toegevoegd. " schrijft ex.VB'er Jurgen Verstrepen op zijn website .

.