Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 13 juli 2007

Blood & Honour roept op tot 'actie tegen homo's'

Het extreemrechtse Blood & Honour heeft de oorlog verklaard aan alle homo's en lesbiennes die deze dagen naar Antwerpen afzakken voor de holebispelen Eurogames. 'Het is onze heilige plicht om actie te ondernemen', luidt de oproep van Olivier Bronselaer (foto ), een fanatieke Hitleradept en homohater.
'Dit is een welgemeende oproep aan alle nationaal-socialisten uit heel Europa om van 12 tot 15 juli naar Antwerpen, België, te komen.' Zo begint de oproep die sinds woensdagavond te lezen staat op het Vlaamse webforum van het neonazistische Blood & Honour.
'Ik vraag jullie om luid en duidelijk te protesteren tegen deze Olympische Spelen voor holebi's. Bezoek eerst maar eens de website van dit vreselijke evenement. Het is jullie heilige plicht stappen te ondernemen en zelfs georganiseerde acties aan te kondigen.'
De oproep is ondertekend door Wolfgang Meister, een pseudoniem van de 33-jarige Olivier Bronselaer uit Antwerpen. Vorig jaar richtte hij zijn eigen obscure partij Protest op en behaalde hij tijdens de gemeenteraadsverkiezingen zo'n kleine vijfhonderd stemmen achter zijn naam . Van Bronselaer verwacht dat het Vlaams belang omwille van z'n racistische uitspraken binnenkort verboden zal worden en wil met Protest de VB-kiezers onderdak geven .

Over het racistisch-fascistisch discours van Protest maakt hij zich geen zorgen want "Protest wil zich daar met haar standpunten niet aan verbranden en formuleert het slimmer" (!) staat het op z'n website geschreven . In het extreemrechtse wereldje staat Bronselaer bekend als fervente homohater. Hij hield in zijn politiek programma onder meer een pleidooi tegen de holebigemeenschap en hij eist meer eerbied voor mensen die in naam van God wraak nemen op joden, homo's en zigeuners.
'Holebi's zijn het uithangbord van al het perverse in de wereld', meent Bronselaer. 'Homofielen moeten hun seksuele geaardheid op de achtergrond houden, want als echte christen weet ik gewoonweg wat ze fout doen. Mijn vader was een homofiel. Ik heb veel nare dingen met hem beleefd. Ik weet dus dat het zelfzuchtige mensen zijn die niet in staat zijn tot liefde. Ik werk vaak samen met homofielen en heb al mogen ervaren dat mijn oordeel volledig met de werkelijkheid strookt.'

Toeval of niet , net dit week-end plant de extreemrechtse organisatie Blood & Honour een zoveelste concert en barbecue 'ergens in Vlaanderen', ditmaal ter ere van de Vlaamse feestdag. De plaats van de afspraak is nog niet bekend, maar de ervaring leert dat de naziconcerten telkens flink wat aanhangers naar Vlaanderen lokken.

Voor de elfde editie van Eurogames worden de komende dagen meer dan 3.500 sporters verwacht en ruim tienduizend bezoekers uit 48 landen. Gisterenavond werd het evenement officieel geopend met een parade van atleten en een officieel lied van Kate Ryan.

* Telefacts maakte dit voorjaar undercover-opnames op een bijeenkomst van Neonazi's in Vlaanderen , BEKIJK HIER DE VIDEO
.