Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 18 juli 2007

Debie steunt omstreden cel schijnhuwelijken

”Wanneer hadden jullie voor het laatst seks?”, ”Is de juffrouw nog maagd?”. En:”Welke lingerie draagt ze?” , deze en nog andere vernederende vragen krijgen Antwerpse trouwlustigen voor de voeten geworpen van de (inmiddels beruchte) Antwerpse cel schijnhuwelijken. De grote man van die cel, de ambtenaar Beyens, is een man naar het hart van Vlaams Belanger Bart Debie . Zeker nu de cel schijnhuwelijken ook Frank Cool geen toestemming geeft om met zijn Nigeriaanse vrouw Tina te huwen , waarmee hij al twee jaar samenwoont en die met onderscheiding slaagde in haar examen Nederlands . Over de importbruiden die het bed delen met Vlaams belang politici en nog steeds geen woord Nederlands spreken zwijgt Debie in alle talen.Van eigen volk (en hun importbruid ) blijf je af , zo gaat dat bij de extreemrechtse Vlaams-nationalisten .
De volgens Debie extreem linkse Frank Cool (voor Debie is iedereen die z'n mening niet volgt of "help!" roept terwijl je erop klopt sowieso extreem links) is in de kringen van het vrijwilligerswerk een bekende Antwerpenaar en is als ervaringsdeskundige betrokken bij alles wat met sociale uitsluiting te maken heeft.
(foto : Frank & Tina)


Omdat tussen Frank Cool en zijn Tina een leeftijdsverschil zit en Tina ooit als prostituee trachtte te overleven moet het wel om een schijnhuwelijk gaan. Een vreemde redenering , temeer omdat de stad Antwerpen met het mega-bordeel Villa Tinto (aan de Verversrui ) zelf de grootste pooier van het land is . De politie huist er in hetzelfde gebouw en in België is prostitutie niet verboden en dus niet strafbaar . (Als Pooier is de stad Antwerpen wel strafbaar )

Debie die op zijn website stevig van leer trekt tegen het vermeende schijnhuwelijk van Frank en Tina verkondigde enige tijd geleden vreemd genoeg dat iedereen vrij moet zijn in de keuze met wie hij wil huwen: of beiden nu van hetzelfde geslacht zijn of niet. Mannen met mannen , vrouwen met vrouwen , gemengd, hangt volledig af van de koppels zelf. Leve de vrije keuze ! (lees meer hier & hier )
Op het Brusselse hoofdkwartier aan het Madouplein viel men volledig uit de lucht bij Debie zijn homo-vriendelijke uitspraken. Dewinter riep de Antwerpse ex-flik onmiddellijk tot de orde , Debie kroop vlug terug in z'n kast en het homogevaar was geweken .
Nochtans gaan doorgewinterde homohaters er prat op om iedere homoseksueel van op kilometers afstand te herkennen .
Niet zo bij het eigen volk , blijkt nog maar eens .

Toen Bart op een blauwe maandag in Mei weer eens een "white edition" in de Antwerpse discotheek Studio-54 achter de rug had, kwam hij op de terugweg Jasper tegen.
We laten het Jasper zelf vertellen ...