Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 13 juli 2007

Dewinter hekelt Vlaamse steun aan Eurogames voor holebi's


Vlaams Belang-fractieleider in het Vlaams parlement, Filip Dewinter, is verbaasd over de steun van de Vlaamse ministers van Gelijke Kansen en Sport, Kathleen Van Brempt en Bert Anciaux, aan de Eurogames.
Dewinter zegt verbaasd te zijn over de steun aan deze manifestatie omdat de spelen volgens hem in de praktijk apartheidsgames blijken te zijn. Hij hekelt ook de politieke boodschap van de spelen. "De games worden misbruikt om de radicale politieke eisen van de holebi-lobby voor de zoveelste keer op het voorplan te brengen.

Wat mij hierbij opvalt, is dat de vrijheid van meningsuiting steeds meer in het gedrang komt. Wie de radicale eisen van de holebi-lobby niet steunt, is onverdraagzaam", aldus de Vlaams Belangvoorman. De toeristische sector is dan weer heel tevreden met de Eurogames , in Antwerpen zijn alle hotels volgeboekt en doet de horeca gouden zaken

- Uitspraken over holebi’s door mandatarissen van het Vlaams Belang
.