Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 10 juli 2007

Humor: " Alle 13 Fout "


Florentine Rost van Tonningen-Heubel, de weduwe van Meinoud Rost van Tonningen overleed in maart 2007 op 92-jarige leeftijd. Tot haar dood bleef zij trouw aan het gedachtegoed van Adolf Hitler. Hierdoor werd ze een symboolfiguur voor de Nederlandse neonazi's.
Florentine Heubel werd in november 1914 geboren in Amsterdam. Haar fascinatie voor raszuiverheid leidde tot het lidmaatschap van de NSB . (lees meer Hier en Hier).
De zwarte weduwe werd meermaals in het gezelschap gesignaleerd van Vlaams Belang politici als Roeland Raes en Francis Van den Eynde. Ze stond ook in contact met Gudrun Burwitz, dochter van SS-leider Heinrich Himmler, en bleef vasthouden aan het gelijk van Hitler.


Naar aanleiding van haar overlijden maakte het satirische programma Koefnoen (Avro) een vrij grappige persiflage .