Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 26 juli 2007

Petitie tegen Nazipropaganda op Youtube


Enkele Duitse antifascistische bewegingen als VVN-BdA Karlsruhe en de Linksjugend die ijveren voor een verbod op het extreemrechtse NPD (Nationaldemokratische Partei Deutschlands ) , hebben nu ook een petitie gestart tegen de vele neofascistische propaganda-filmpjes op Youtube.
Voor organisaties als Blood & Honour , Combat 18 , NVU ea. biedt Youtube enorme mogelijkheden om hun Nazipropaganda tot bij de jeugd te krijgen en aan ledenwerving te doen .
In veel landen zijn deze video's in strijd met de wetgeving en daarom wil Nonpd dat Youtube strikter gaat controleren en filteren .(meer)

TEKEN HIER DE PETITIE :

Online petition THE PROPAGANDA PARADISEVideo: 'Thomas Kuban' undercover bij de neonazi's'
Video: Blood & Honour in Nederland & België

Met dank aan Ludo