Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 18 juli 2007

Vlaams Belang haalt oude Blok-affiches van onder het stof .


"Het Vlaams belang , Vlaams blok = voor mij nog altijd één en dezelfde partij", dat zei Philip Dewinter tijdens het jongste verkiezingscongres in Antwerpen (video) . Voor Stijn Hiers (de Rotselaarse fractievoorzitter van het Vlaams Belang ) meteen het sein om de oude Vlaams Blok-affiches van onder het stof te halen .
Op zijn weblog prijkt sinds Maandag de gekende affiche " hand in hand terug naar eigen land " , we twijfelen er niet aan dat binnenkort ook de bokshandschoenen en " Makakken rol uw matten " terug hun intrede zullen doen .


(foto : aanklikken voor afbeelding in groot formaat )