Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 10 augustus 2007

Anti-Islambetoging : het Belang van orde !

Zoals verwacht trekken de organisatoren van de op 11 september geplande anti-islambetoging naar de rechtbank om de beslissing van de Brusselse burgemeester Freddy Thielemans aan te vechten . De betoging werd verboden vanwege het te grote risico op rellen , en dat heeft de organisatie met haar uitdagende houding en uiterst racistische discours volledig aan zichzelf te danken. De organisatie zelf zorgt voor een grote troepenmacht aan "ordebewakers" dat zoals bij iedere manifestatie volledig uit eigen volk gerecruteerd wordt. Men voorziet voor elke 50 betogers één "ordebewaker", volgens de organisatie te herkennen aan hun kleding . Met de verwachte 20.000 betogers vertegenwoordigt dit minimaal 400 "ordebewakers" . Orde in overvloed dus . We tonen u enkele sfeerbeelden van hoe ordentelijk het er vroeger in ons land aan toe ging en waarop Thielemans zeker niet zit te wachten .


Veel van dit schoon volk houdt nu een verkozen zetel warm of kreeg een belangrijke functie binnen het Vlaams belang of in één van zijn satelliet-VZW's (bv. Voorpost) toebedeeld .
De betoging van 11 September is hun natte droom die ze niet gauw zullen opgeven , ongeacht de uitspraak van de rechtbank houdt Thielemans op 11/09 best voldoende blauw (ordehandhaving krijg ik nu even niet uit de pen) achter de hand . Dewinter veegt sowieso z'n voeten aan een verbod (lees meer) en waar Dewinter komt opdraven is Voorpost als VB-ordebewaking altijd present . Zijn schaduw is als het ware hun zon .....

Update 20/08/2007
Na alle commotie geeft burgermeester Thielemans toelichting omtrent het verbod .(Klik Hier )

- Ulfkotte stapt uit anti-Islambetoging en betreurt samenwerking met Vlaams Belang (video)
- Politie pakt Dewinter & Vanhecke op bij verboden betoging tegen islam
(video)
- Extreemrechtse skinheads op anti-Islam betoging (video)
- Tijden veranderen
- Leden Voorpost staan terecht voor brandstichtingen (video)
- Björn Roose (Voorpost) over kindersterfte in Afrika : "Meer overlevers betekent ook meer voortplanters "
.