Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 9 augustus 2007

anti-Islambetoging in Brussel gaat niet door


De Brusselse burgemeester Freddy Thielemans heeft na grondig overleg met de ordediensten beslist dat de betoging tegen "oprukkende islamgebruiken " niet mag plaatsvinden. "Het gevaar voor de openbare orde is te groot", aldus zijn woordvoerder Nicolas Dassonville. "Er is een belangrijke allochtone gemeenschap die in de buurt woont en die zou wel eens kunnen reageren."

"Bovendien blijkt de organisatie SIOE (Stop the Islamization of Europe) op haar website duidelijke islamofobe taal te hanteren.
" ook staat er dat "de islamieten in Europa parallelle samenlevingen proberen op te richten".
De organisatoren hoopten op tienduizenden betogers.

Achter 'Stop the Islamization of Europe' (video) zitten de Deense anti-islampartij SIAD, het Britse 'No Sharia Here' en het Duitse "Pax Europa' . De achterban van Geert Wilders (Afbeelding boven) , Vlaams belang met oa. Bart Debie , Filip Dewinter (Hier) en Jurgen Verstrepen (Hier) voor LDD roepen eveneens op om present te zijn .
Voor zoveel Moslim- en vreemdelingenhaat blijft Debie z'n achterban niet ongevoelig , de reacties op zijn Blog spreken dan ook voor zich . Zo vreest "Veldwachter" dat tijdens de betoging "Brussel zal branden " en ene Karel Martel belooft 'zijn naam niet ten schande te brengen' .


- Politie pakt Dewinter & Vanhecke op bij verboden betoging tegen islam (video)
- Extreemrechtse skinheads op anti-Islam betoging (video)
.