Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 28 augustus 2007

Wie helpt Bart Debie Islam-watchen ?

"Om de radicale islam beter in beeld te brengen zal ik - in een eerste fase alvast tot 11 september - elke dag om 20.00uur een bericht posten over de radicale islam en/of de toenemende islamisering in Europa." dat schrijft Vlaams belanger Bart Debie vandaag op zijn weblog .
Weinig nieuws onder de zon dus , reeds maanden aan een stuk verschijnt op Debie z'n weblog dagelijks een video of artikel over moslimfundamentalisme .


Doordat de 5% moslims die België momenteel aan het overspoelen zijn maar niet aan hun Jihad willen beginnen moet Bart noodgedwongen in het Midden Oosten op zoek naar passend beeldmateriaal . Voorwaar geen gemakkelijke klus voor onze veroordeelde ex-flik want Bart zit na enkele maanden haat-bloggen volledig door zijn voorraad filmpjes en lanceert daarom op zijn weblog een oproep aan zijn lezers om alsjeblieft toch wat links, interviews, getuigenissen, video's of audioclips op te sturen . Enige relevantie met Vlaanderen is niet van tel , voor Debie en de zijnen is iedere Moslim per definitie een potentiële terrorist , tenminste als hij het niet te druk heeft met zijn criminele activiteiten als drugdealer , inbreker of verkrachter van onze Vlaamse vrouwen . Wat een extremistische Islam-fundamentalist ergens in een Afghaans opiumveld staat te verkondigen aan met Kalashnikovs gewapende medestrijders kan volgens Debie in weinig verschillen met wat bijvoorbeeld de gemiddelde Brusselse Halal-beenhouwer of uitbater van een nachtwinkel vanachter zijn toog tegen zijn klandizie staat te prevelen . In de ogen van Debie kunnen we niks aanvangen met een geloof dat alle westerlingen veralgemeent tot racistische ongelovige varkens en hen de schuld geeft van zowat alles .
"De Islam is geen godsdienst zoals een andere. Het is geen vredelievende godsdienst zoals sommigen ons willen doen geloven. Het is een godsdienst die uit is op verovering en islam-dominantie. En daarbij is het handig om anderen de schuld te geven van zowat alles." aldus Bart Debie.
Zijn achterban lust er steeds minder pap van . Gina , een regelmatige bezoeker van Debie z'n weblog reageerde zo op de aankondiging van Islam-Watch .UPDATE 2/09/'07
Op zaterdag 1 september bleef het op Debie z'n Islam-watch de hele dag stil ,
de belofte om dagelijks rond 20h een bericht te posten heeft dus 3 dagen standgehouden .
.