Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 8 augustus 2007

Duitse NPD-voorzitter krijgt 4 maanden cel voor ontkennen Holocaust

De voorzitter van de rechts-extremistische partij NPD in de deelstaat Hessen, de 24-jarige Marcel Wöll , werd Dinsdag veroordeeld tot 4 maanden celstraf wegens het ontkennen van de Holocaust.
De veroordeling kwam er nadat Wöll verklaarde dat excursies van scholieren naar Auschwitz en andere nazi-concentratiekampen zijn bedoeld om scholieren te hersenspoelen. Hij zei dat in een pleidooi voor afschaffing van de subsidies voor de excursies en sprak in dat verband ook van 'zogenaamde nationaal-socialistische terreur'.
In eigen land moet Roeland Raes (video) , oud-senator en ondervoorzitter van het 'toenmalige' Vlaams Blok (nu Vlaams belang) zich op 19 oktober voor de Brusselse correctionele rechtbank komen verantwoorden . Dat heeft hij te danken aan zijn uitspraken in het Nederlandse TV-programma Netwerk (2001) , daarin uitte hij twijfels over de omvang en systematiek van de jodenvervolging tijdens de Tweede Wereldoorlog.(lees meer).

(Foto : Marcel Wöll in 2004)(DePers.nl)