Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 9 augustus 2007

Dewinter lapt verbod anti-islambetoging aan z'n laars

(Foto : een jonge Filip Dewinter
in actie tijdens een betoging )
Filip Dewinter negeert het verbod van Brussels burgemeester Freddy Thielemans om op 11 september in Brussel te betogen tegen de "oprukkende islamisering" in Europa. Hij noemt Thielemans zelfs "de grootmoefti van Brussel, die naar de pijpen danst van de radicale moslims".Dewinter wil zijn oproep om deel te nemen aan de betoging niet intrekken. Dewinter haalt ook uit naar Thielemans. "Blijkbaar bezwijkt PS-burgemeester Thielemans voor de druk van de radicale islam die blijkbaar nu ook reeds in Brussel bepaalt wat kan en wat niet kan".

"Het feit dat Thielemans tot burgemeester is verkozen door islamitische stemmen, heeft ongetwijfeld alles met het verbod te maken", meent Dewinter.

(hln)