Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 8 augustus 2007

Dewinter vindt Koran-verbod slecht idee

Vanuit zijn vakantieadres in Frankrijk doorbrak Filip Dewinter de mediastilte die momenteel rond Vlaams belangers heerst. Aanleiding daarvoor was de open brief die Geert Wilders (Foto) naar de Nederlandse Volkskrant stuurde (lees meer).


Daarin vergeleek Wilders de Koran met Hitlers "Mein Kampf" en kondigde aan een voorstel te zullen indienen om de Koran in Nederland te verbieden, zowel in de Moskee als thuis .Voor Dewinter is de vrijheid van meningsuiting 'totaal' en wil hij van geen verbod weten, zelfs niet voor de Koran.