Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 29 augustus 2007

Extreemrechts plant massale opkomst voor anti-islambetoging


Wat deze blog op 24/08 schreef is nu ook de Brusselse politie ter ore gekomen , extreem rechtse organisaties als Blood and Honour en Stormfront zakken op 11/09 massaal af naar de verboden anti-islambetoging in Brussel en zullen daarvoor zelfs bussen inleggen . Dat verklaarde gisteren de raadsman van de stad Brussel .
De Brusselse politie vond op internetfora aanwijzingen over de georganiseerde busreizen naar de betoging.- Nederland: NVU-demonstratie Bergen op Zoom (video)
- Beelden herdenkingstocht Florentine Rost van Tonningen (video)
- Nederlandse neonazi's willen foto's op indymedia weg

.