Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 28 augustus 2007

Google gooit nazipropaganda van YouTube

De internetgroep Google zal video's met nazipropaganda van de website van dochteronderneming YouTube verwijderen na een reeks klachten in Duitsland.
Onder meer de videoclips van de extremistische groep Landser, die in Duitsland verboden werd voor de inhoud van haar muziek, zijn op de website te bekijken. Foto's van Hitler, hakenkruisen en SS'ers worden getoond en gaan gepaard met racistische en antisemitische uitlatingen.
Op dit moment is Google net begonnen met het verwijderen van de video's , deze van de groep Landser staan voorlopig nog online (video & video ).

Verleden maand plaatste ook deze blog een petitie tegen nazipropaganda op YouTube (lees meer)
(HLN)