Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 11 augustus 2007

Heimwee naar de cel ?


-"Zoals u weet heeft de Brusselse burgemeester grootmoefti de betoging verboden. Toch zullen wij samen met duizenden andere mensen in Brussel zijn en zeggen dat we niet akkoord gaan met het verbod van de grootmoefti en vooral met de toenemende islamisering van Europa.
Wat kan er gebeuren ? Wel, ten eerste vechten de organisatoren het verbod van de grootmoefti aan voor Belgische rechtbanken. Indien we toch een verbod krijgen dan kan niemand ons tegen houden om naar Brussel te gaan. In het allerslechtste geval wordt een deel van ons bestuurlijk aangehouden. Max voor 12 uurkes in de gezamenlijke cel, dat kan ook eens plezant zijn hé. Trouwens Filip Dewinter viert die dag zijn verjaardag. Kunnen we samen in de cel zijn verjaardag vieren. Geef toe Filip, een originelere plaats om te vieren vind je nooit ! (lol) "-


Vlaams belang-veiligheidsexpert Bart Debie (die sinds z'n arrestatie voor diefstal , schriftvervalsing en foltering weet hoe een cel vanbinnen aanvoelt ) op z'n website .

- Debie (VB) veroordeeld tot vier jaar cel (video)
- VB-mandatarissen en hun strafrechtelijk palmares
- ''Een enkelband meer of minder maakt voor ons geen enkel verschil''
.