Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 10 augustus 2007

Humor : Zingende Kebabverkoper

Vier jaar geleden kwam de Turkse immigrant Yilmaz Karaman naar de Franse hoofdstad Parijs, waar hij een baantje in een grillroom vond. Tijdens zijn werk verzon hij een eigen liedje: „Eet kebab, eet kebab, mijn vriend.” Dat hoorden enkele medewerkers van de platenmaatschappij EMI, wier kantoor naast de grillroom ligt en die daar tussen de middag een broodje kebab kwamen halen. Ze brachten Karaman naar een van hun studio’s en namen zijn liedje op.Op de video dansen de Turkse immigrant en zijn collega’s tussen toonbank en vleesspit als waren zij heuse hiphoppers - voor de gelegenheid heeft Lil’Maaz (artiestennaam van Yilmaz) een vuistdikke gouden ketting om zijn nek. De klanten zwaaien vrolijk mee.


Lil’Maaz vertelde tegen een journalist van persbureau AP „duizelig” te zijn van het onverwachte succes. „Ik heb dat liedje alleen gezongen om de mensen aan het lachen te maken. Ik had niet verwacht dat het een hit zou worden.”.Ondanks het enorme succes zegt Yilmaz in de grillroom te blijven werken .„Ik hou nog steeds van mijn kebab.”


Interview met Zingende Kebabverkoper (VIDEO)

Website
www.mangedukebab.com