Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 21 augustus 2007

Leden Voorpost staan terecht voor brandstichtingen


In Rotterdam (Nederland) is het proces begonnen tegen elf extreem-rechtse jongeren die worden verdacht van aanslagen op onder meer een islamitische school, een islamitische supermarkt en een synagoge.De politie kwam de verdachten (in de leeftijd van 17 tot 20 jaar) eind februari op het spoor na een aanslag op een kraakpand (meer) in Almere. Een groepje rechts-extremisten viel het pand binnen, bedreigde en verjaagde de bewoners en stak het pand in brand. De harde kern van de verdachten behoort tot de rechts-radicale groepering Voorpost. De beweging heeft afdelingen in Nederland, Vlaanderen, en Zuid-Afrika. Voorpost Vlaanderen staat in voor de ordebewaking bij Vlaams belang-manifestaties en werd opgericht nadat het VMO begin jaren '80 veroordeeld werd als prive-militie (Video) .


Roeland Raes, een voormalig politicus van het Vlaams Blok, is lid van Voorpost. Zijn functie binnen Voorpost is redactieverantwoordelijke voor hun tijdschrift Revolte (Video) .
De huidige voorzitter van Voorpost is Johan Vanslambrouck (hij is ook voorzitter van het comité ijzerwake). Luc Vermeulen (foto) is sedert de oprichting van Voorpost aktieleider voor Vlaanderen. Hij is tevens werkzaam bij het Vlaams Belang en zegt niet principieel tegen het gebruik van geweld te zijn. Voorpost Nederland was ook de bedenker van "Zonder-jihad-straat" affiches .
(meer Hier en Hier).Ook opmerkelijk dat deze Germaanse "helden" een advocaat nemen met de naam Hayri Polat. Of is dit een grapje van de Nederlandse justitie om aan dit stelletje marginalen een allochtone advocaat toe te wijzen op kosten van de Nederlandse belastingbetaler?- VB-fractievoorzitster samen met Voorpost & SMF op Nazi-bedevaart
- Vlaams Belang moet neo-nazistische leden uitsluiten (video)
- Gemeenteraadslid Vlaams Belang tatoeëert SS-slogans en nazisymbolen
- Björn Roose over kindersterfte in Afrika : "Meer overlevers betekent ook meer voortplanters "
.