Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 16 augustus 2007

Opbod Freedom of speech

Helaas. Een politiek eerlijk mens zoals ik wil geen vechtscheiding maar de vroegere partner (VB) denkt er anders over... het zij zo. Vandaag lees ik in De Standaard " Het bezittingsrecht over de vrije meningsuiting".

Hij zegt: "Wij (VB) zijn al 20 jaar bezig met het thema van de vrije meningsuiting en hij (ikke dus) goed 2 jaar". Makkelijk te counteren. VB en FDW hebben mij (ikke dus) als 'symbool van de vrije meningsuiting' in 2004 binnengehaald (30/03/2004) en zelfs meerdere keren zo verklaard in de pers. Nog langer dan het Vlaams Blok en nadien Belang was mijn tv -en radioslogan 'Freedom of speech/Het programma van de vrije meningsuiting'.

het geheugen van Fluppe begint rare kronkels te vertonen. Heb ik iets van hem geleerd? Ja. Dat 'onvoorwaardelijke trouw aan een partij' ertoe leidt dat je begint te liegen in de Vlaams kranten over de mensen die je hebt binnengehaald en hebt verdedigd tegen het monster van 'diezelfde partij'.

Jurgen Verstrepen op zijn weblog in een bitsige strijd met het VB over wie nu het meest "freedom of speech" is .