Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 23 augustus 2007

Björn Roose over kindersterfte in Afrika : "Meer overlevers betekent ook meer voortplanters ".

Vlaams belanger Bjorn Roose (foto onder) toont op z'n weblog nog maar eens het ware gelaat van het Vlaams belang. Roose, die ook woordvoerder is van de radicaal-nationalistische actiegroep Voorpost, stoort zich enorm aan de zwartgallige toon van de berichtgeving over de hoge kindersterfte in Afrika.“Want we moeten het natuurlijk héél erg vinden dat al die jonge kinderen sterven" aldus Roose .

De VB-medewerker wil niet dat Afrikaanse kinderen gered worden van de hongerdood of tegen ziektes gevaccineerd worden want: "meer 'overlevers' betekent ook meer 'voortplanters' (mirror). En meer Afrikanen", zo schrijft Roose iets verder, "betekent ook meer immigranten (die op hun beurt, al was het maar door hun massa, elders problemen veroorzaken)" .
M.a.w deze Vlaams Belang-medewerker stelt voor om te stoppen met de strijd tegen kindersterfte in Afrika omdat anders Europa meer migranten dreigt over de vloer te krijgen.


- "Van mij krijgt het Zuiden geen bal"
- Vlaams Belang moet neo-nazistische leden uitsluiten (video)
- Nazi symboliek en Vlaams Belang
- Bezoek KKK-leider krijgt staartje
- waar zijn die onbehoorlijke vreselijke extremisten ? Toon ze mij
.