Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 16 augustus 2007

Russische " Nationaal Socialisten White Power " zet moorden op internet

In Rusland heeft zich een man bij de politie gemeld die zegt een video op internet te hebben geplaatst waarop twee personen uit Centraal-Azië en de Kaukasus ogenschijnlijk op gruwelijke wijze worden vermoord. De man, een twintiger, gaf zichzelf aan in Maikop, de hoofdstad van de Russische republiek Adigië in de noordelijke Kaukasus.
De video werd geplaatst op de website van een organisatie die zich Nationaal Socialisme/White Power noemt. Er zijn twee mannen op te zien die geknield op de grond zitten, met gebonden handen en voeten. "Wij zijn gearresteerd door Russische nationaal-socialisten", zeggen zij nauwelijks hoorbaar. In ondertiteling worden de twee omschreven als 'kolonisten uit Tadzjikistan en Dagestan'.

In Rusland komen de laatste jaren steeds meer uitingen van vreemdelingenhaat en racisme voor. Vooral mensen uit de voormalige Sovjetrepublieken in Centraal-Azië en de Kaukasus zijn het doelwit van talloze aanvallen op buitenlanders.

UPDATE : Nadat we de gruwelijke beelden zagen lijkt het ons erg twijfefelachtigl als zou het om een in scene gezette video gaan (één van de jongens werd zelfs volledig onthoofd ).
De video staat online op podblanc.ath.cx (video: Russian Beheading)