Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 10 augustus 2007

Verstrepen zoals we hem kennen

Jurgen Verstrepen , Vlaanderens grootste onder de opportunisten (met Morel & Dedecker op een eervolle 2é en 3é plaats) toont nog eens duidelijk waarom hij indertijd voor het Vlaams belang koos (en daar beter op z'n plaats zat dan hij ons in Februari wou wijsmaken). Op zijn haatlog (dat stilaan weer naar het oude riool-gehalte toegroeit ) haalt hij deze keer uit naar de Brusselse PS-burgervader Freddy Thielemans die de anti-Islambetoging om veiligheidsredenen verbood . Daarin vergelijkt hij Thielemans en de PS als een stelletje SS'ers en fascisten .

Van Verstrepen , die net overgelopen is uit een partij waar men regelmatig met bloemen naar SS-graven marcheert en waar een Hitlergroet (hier & hier) nooit ver weg is , zou men toch verwachten dat hij een iets accurater beeld kan vormen van het fascisme of de SS .
In al zijn enthousiasme om op 11 september te gaan betogen tegen wat hij noemt "het grote Islam-gevaar" is het Verstrepen blijkbaar ontgaan dat Thielemans de betoging verbood omdat de Brusselse politie de veiligheid niet kan garanderen . Op diverse extreemrechtse sites werden trouwens oproepen gedaan om "de boel eens ferm op stelten te zetten " , wat in die kringen gelijk staat met intimidatie en geweld . Dat de organisatie voor elke 50 betogers iemand van hun eigen "ordedsdienst"(VIDEO) zou laten meelopen zegt genoeg over de intenties van de betogers en de vrees voor rellen bij de organisatie zelf . Voor Verstrepen allemaal boter aan de galg , hij oppert zelfs dat daarom de EU uit Brussel zou moeten vertrekken . De duizenden Vlamingen die hun inkomen direct of indirect aan de aanwezigheid van de EU in Brussel te danken hebben , zullen het graag horen . In de kringen waar Verstrepen & co het best gedijen weegt een islamfobie nu eenmaal net ietsje zwaarder dan uw en mijn inkomen of de openbare veiligheid .
.