Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 8 augustus 2007

Wilders wil Koran verbieden in Nederland

In eigen land zijn de VB-politici met vakantie en behalve Morel die in Frankrijk dagelijks gratis stokbrood voor de deur van haar vakantiewoning vind (F.Vanhecke ?) , valt er voorlopig geen nieuws te rapen . Dan maar de grens over naar Nederland waar Geert Wilders weer van zich laat horen .
De Nederlandse partijleider van de Partij voor de Vrijheid (PVV) wil de Koran verbieden. Hij schrijft dit woensdag in een ingezonden brief in de Volkskrant.

Wilders vindt de Koran een fascistisch boek dat oproept tot geweld.Hij noemt het heilige boek van de moslims "het islamitische Mein Kampf". Dit laatste boek mag sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog niet meer in Nederland worden verkocht. Wilders meent dat de Koran net als Mein Kampf verboden moet worden. Het gebruik van de Koran in huiselijke kring en in de moskee, moet ook worden bestraft, zegt Wilders in de Volkskrant.
Het wetsvoorstel heeft weinig kans om goedgekeurd te worden beseft de PVV-voorman. ‘Helaas worden onze voorstellen wel vaker met 141 tegen 9 stemmen verworpen" aldus Wilders .
Van de PVV-stemmers is 79 procent het eens met het voorstel van Wilders om de koran te verbieden.
(anp)

Video
Van blowende & zuipende Punker tot Islamofoob