Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 31 augustus 2007

Zo hoort u het ook eens van een ander
(foto : Vlaams Blok medeoprichter Bert Eriksson tijdens een Hitler-herdenking georganiseerd door Blood & Honour)
“Bart je plaat blijft hangen. Blood and Honour en Stormfront zijn helemaal geen gekken, maar overtuigde Nationaal Socialisten. Net zoals wijlen Karel Dillen, Bert Eriksson, etc. Daar is helemaal niets fouts mee. Wees toch eens eerlijk en kijk in de spiegel. Zelfs Filip De Winter kwam regelmatig in lokaal Odal *, alwaar een groot portret van Rudolf Hess aan de muur hing.
In datzelfde lokaal had jaarlijks op 20 april de Hitler geburtstag-herdenking plaats. Als je op zere tenen trapt, kunnen we misschien de geheime archieven van het Blok eens open gooien. Links Vlaanderen zou hiervan smullen. Dus ophouden met je idioterie om tegen Blood & Honour of Stormfront te ageren. Laat die jongens gewoon doen met hun concertjes, zij doen geen kat kwaad.”


(Didier , een regelmatige bezoeker van Vlaams Belanger Bart Debie z'n website (Mirror), vind het maar niks dat Debie afstand neemt van Blood & Honour en Stormfront.)
*Café Odal van VMO-kopstuk Bert Eriksson in de Ballaertstraat in Antwerpen


- Vlaams Belang cantussen met nazi-liederen
- Vlaams Belang: neonazi's onder elkaar (video)