Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 25 september 2007

Een 'blonde' bij de 'bruinen'- (Olivia Jones bij de Duitse NPD)

Als Vlaams Belang het met Pro Köln in Duitsland gaat zoeken en allerlei filmpjes op hun sites plaatst waarin de Duitse vrienden uitgebreid aan het woord komen, dan willen wij best een handje toesteken.
Pro Köln, momenteel de beste vriendjes met het Vlaams Belang, werd opgericht door voormalige leden van NPD en Republikaner. Tussen de NPD & Pro Köln bestaat nog steeds een zeer nauwe samenwerking. Bij betogingen en acties van Pro Köln en NPD duiken geregeld gekende neonazi 's op. lees meer Hier & Hier)

Die NPD (Nationaldemokratische Partei Deutschlands), kreeg tijdens één van hun jongste bijeenkomsten het bezoek van Duitslands bekendste dragqueen Olivia Jones , en daar hebben we dankzij Watchblogislamophobie beelden van ...