Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 20 september 2007

Sint komt naar Antwerpen


Een diepgelovige Spaanse vreemdeling (met baard dan nog !) vergezeld van enkele zwarten en de Vrt, zaken waarop het Vlaams Belang graag z'n pijlen richt. Zo ook nu weer. Eind November verwelkomen duizenden kinderen de heilige kindervriend en z'n zwarte helpers opnieuw in Antwerpen en voor de Vlaamse ukken die er niet bij kunnen zijn brengt de openbare omroep de blijde intrede tot in de huiskamers, daarvoor heeft de stad 141.000 euro veil. "Te duur", vindt Filip Dewinter.

Burgemeester Patrick Janssens argumenteerde daarop dat de Sint duizenden mensen aantrekt, en zo voor een mooie economische return zorgt voor de middenstand, en Antwerpen komt daarbovenop nog positief in het nieuws. (Afbeelding : in het verleden was er ook al discussie of de Sint niet beter in Oostende kon aanmeren).

.