Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 12 september 2007

Tijden veranderen

Filip boven
Een jonge Filip Dewinter (midden) pakt demonstrant met een iets te vrije mening aan


Filip onder


Filip Dewinter negeert betogingsverbod en verzet zich bij z'n arrestatie . "Racsime" schreeuwt hij nadien in de vlaamse pers en trekt hiermee naar het CGKR, hetzelfde CGKR waar Filip en de zijnen al jaren voor ijveren om het af te schaffen wegens "totaal verkeerd bezig" .


De jongste capriolen van Dewinter & Co kunnen op steeds minder begrip rekenen bij de Vlaamse bevolking . Op nieuwssites zoals Het Laatste Nieuws en Nieuwsblad , sites waarop tot voor kort het overgrote deel van de reacties (lezers kunnen via het internet onder bepaalde artikels reageren) het Vlaams Belang steunden , verschijnen sinds kort echter steeds meer reacties van lezers die de fratsen van het Vlaams Belang meer dan zat zijn of zelfs een gevaar voor de democratie vinden (voorbeeld).


- Nederlandse SIOE-betoging flopt gigantisch (video)
- Vanhecke en Morel aangehouden
- Politie pakt Dewinter & Vanhecke op bij verboden betoging tegen islam (video)
..