Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 4 september 2007

Geheime bijeenkomst van rechts-extremisten

In Ophoven (Kinrooi) had afgelopen zaterdag een bijeenkomst plaats van een groep van 130 tot 150 rechts-extremisten. Dat heeft burgemeester Hubert Brouns (CD&V) van Kinrooi vandaag bevestigd. De bijeenkomst was niet aangekondigd, zoals gebruikelijk. Rond 19 uur werd in een café-zaal een groep neonazi's opgemerkt , die in het zwart gekleed gingen met hakenkruisen. De federale politie ging ter plaatse een oogje in het zeil houden .


De bijeenkomst van de rechts-extremisten, dicht bij de grens met Nederland, v
erliep zonder incidenten . "Naar de reden voor de bijeenkomst blijft het gissen (*). De zaal werd op een misleidende manier geboekt, zodat vooraf niet geweten was dat het om rechts-extremisten ging." aldus Kinrooise burgemeester Hubert Brouns.(*) Update 5/09/'07

De samenkomst in Kinrooi betrof de " Stuart Donaldson Memorial " van de Duitse sectie van Combat 18 . Op YouTube vonden we een promo-filmpje voor deze Stuart Donaldson Memorial in Vlaanderen (website ISD28 ). Op 27 oktober vind opnieuw ergens in Vlaanderen een Stuart Donaldson Memorial plaats (ditmaal georganiseerd door Blood & Honour ) waar 2000 neonazi's verwacht worden , waaronder delegaties uit oa. Duitsland , Nederland en Engeland .(lees meer )

- 'Thomas Kuban' undercover bij de neonazi's' (reportage uit 2008)
- Blood & Honour in wolfsdonk (Aarschot) 2 (Video)
- Blood & Honour in Lebbeke (Video)
.