Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 15 september 2007

Gevonden ! Michiel Smit .

De extreemrechtse Michiel Smit (video) is terecht. Hij zit ondergedoken bij partijgenoot, en naar verluidt zijn geliefde, Robin Tolsma in het oosten van Nederland : Almelo. Na eerst niet te reageren op de deurbel, kon hij even later nog net worden vastgelegd op beeld toen hij zijn flat uitliep en wegfietste.
Smit, die op de vlucht zou zijn voor schuldeisers en deurwaarders , is raadslid in de Zuid-Hollandse gemeente Langsingerland, maar daar was hij zelden present, aldus de gemeente.

Omdat hij volgens de gemeente niet in Lansingerland staat ingeschreven, heeft hij géén recht op zijn raadszetel en dient hij zijn raadsvergoeding terug te betalen. Aan de hand van de door hemzelf binnengebrachte bonnetjes toont de Nederlandse site michielsmit.com hoe Michiel Smit met de partijgelden omspringt en behalve zichzelf ook Nieuw Rechts in financiële problemen bracht.

Michiel Smit onderhield steeds goede contacten met het Vlaams Belang ,in maart 2006, enkele dagen voor de Nederlandse gemeenteraadsverkiezingen, zakte nog een VB-delegatie onder aanvoering van parlementslid Rob Verreycken naar Rotterdam af om propaganda voor Smit te voeren.(Lees hier meer)
(foto boven :Michiel Smit in betere tijden met Filip Dewinter).
"Zo kwam Michiel Smit toevallig met het toenmalige Vlaams Blok in contact toen ik tijdens de Nederlandse parlementsverkiezingen van 15 mei 2002 ´s avond in het Rotterdamse stadhuis de verkiezingsuitslag volgde en met Michiel aan de praat raakte. Sindsdien zijn we contact met elkaar blijven houden, was Michiel Smit een graag geziene gast op de activiteiten van de partij en ben ik in 2005 zelfs les komen geven aan de kaderleden van Nieuw Rechts."

Tanguy Veys in 2006 op zijn website (klik hier)

(bron Campus TV, De Pers )